Min dag igår var minst sagt underhållande. Men för att börja från början. Eller från kl 17 i alla fall.

Jag kom då just ut från avslutat styrelsemöte med IR. Haha, flummigaste mötet jag någonsin vart på. Jag skyndade iväg till kungsportplatsen och mötte upp med min lilla grek, Ken-atlas och Micke. Vi åkte sen ut till hjalmarbrantingsplatsen och hittade där Alex och senare en vilsen Bella. Den stackaren hade blivit påkörd av en spårvagn. Kan ju nämnas då att Harry, som dök upp några minuter senare, är livrädd för spårvagnar och att han varje dag går runt och oroar sig och tänker: Snart smäller det! Åtminstone menar Metro detta.
 
Efter en snabb tur på systemet tog vi bussen vidare till backa kyrkogata. Jag och Karro tog med oss Bella in på Netto och så satte vi igång och handla mat till övningssittningen. När Bella fick höra att Agge skulle komma köpte hon genast en burk Nutella. Är hon inte underbar så säg!

Vi lånade Nettos kundvagn då Harry inte orkade bära vår fullproppade matkasse, så körde vi upp till vad som skulle visa sig vara en underbar övningssittningslokal. De andra phaddrarna hade dukat upp långbord, vilket skulle komma att fyllas av nollor. Vi blev så många så phaddrarna fick stå. Runt 40 nollor och sisådär 10 phaddrar. Inte så tokigt! 

Rebecca, phaddern som så underbart fixade lokalen åt oss, förlovade sig med sin pojkvän denna kväll. Så ännu en gång. Grattis!

Jag fick tillsammans med Alex äran att toasta sittningen. Och oj vilken sittning det blev. Det var så mycket spontangyckel så vi hann inte med att sjunga gyckelvisan mellan varje. Sen att nollorna hade gått samman och bestämt sig för att efter varje gång gyckelvisan hade sjungts så skulle det vara lambo på Alex. Stackarn, det blev många lambo det.

Jag hade fixat lite tävlingar för nollorna med. Den första inspirerade Samuel mig till på kräftskivan. Nollorna fick suga i sig öl genom sugrör. Denna tävling vann Bella. Tävling nummer två vann ju egentligen jag och Alex, men vi körde utan tävlan =). Det var i alla fall klassikern med godissnören. Och två nollor som jag dessvärre inte minns namnet på vann denna. Den sista tävlingen var ett pussel. Snabbast att få ihop pusslet var Micke. 

Måste säga att jag är imponerad av Micke och Ken-atlas för deras låt som de skrev till mig och Alex på typ 5 minuter och sen framförde. Sen körde Mattias en ganska kul improvisation om hur´Alex vänstrade. Jag vek mig dubbel av skratt.

Klädstraff utdelades =). Till Tommy och hans nolla. Nollan var smart och gycklade genast tillbaka sitt plagg. Tommy hade det svårare. Till slut fick han sin grupp till att köra deras låt så då gick jag med på att återlämna hans sko. Han och min jämtlandsnolla sjöng även jämtlandssången.

Efter många gyckel, lambon och annat skoj avslutade vi dock sittningen, och så småningom efter att vi hade städat undan, bar det av ner mot stan. Jag och min jämtlandsnolla begav oss till Rockbaren där vi hittade Julia och hennes grupp, Tommy och GudphadderNiklas. Vi hittade en kändis där, men tyvärr hade han just bråttom iväg så han hann inte vara med på kort =(

Jag lämnade förresten tillbaka kundvagnen på Netto, så inga stölder har begåtts =). // Therese