Så börjar då denna härliga helg dra sig mot sitt slut! Vi har visserligen en söndag kvar men då lär det inte hända något spännande, lite slöpluggande+sista minuten arbete inför måndag och kommande veckan…

Helgen inleddes iallafall med Gruppsex på deras övningssittning!
Gänget hade bokat en helt suverän lokal och fixat underbar pastasallad+kyckling+allt möjligt grönt som imponerade stort. Sittningshäftena var dock lite väl fantasifullt kopierade, några sånger försvann i processen och vissa häften blev A3 format skumt nog 😛

Sittningen var iallafall härlig och Gruppsex var ett riktigt gott gäng, tyvärr saknades gulligull phaddern Christian då han dagen till ära låg hemma i sjukdom men vi klarade oss bra ändå. Farligt nog insisterade en av nollorna på att köra buffalo regler, d.v.s dricker man med fel hand måste man svepa hela glaset, vilket gjorde mig väldigt glad att det mesta av min alkohol för kvällen var 2.8% öl, "kids beer" alltså. För att visa att även jag som GudPhadder är en vanlig människa och ibland klär mig i helt normala, icke overall, kläder så prydde jag mig dagen till ära i snörade läderbrallor. Detta ledde såklart till att man hamnade på Rockbaren vid slutet av kvällen med ett förvånansvärt stort antal phaddrar(åtminstone 1 ifrån grupp 2/MVG anslöt under kvällen) och nollor i släptåg. På väg dit stötte jag dock på Åsa, min f.d. nolla nuvarande phadder i lag nr 10 som lite vagt överförfriskad och alldeles för glad över att se mig i brunnsparken hoppade på mig och bet mig så hårt i halsen att jag för det första inte kunde bibehålla balansen(vi båda slog i trottoaren) för det andra nu har en röd ring kantad av sårskorpor på högra sidan av halsen… Aj.

Lördagen börjades lugnt med vår förre kårordförandes 25 årskalas, lite gå på lina, lite mölkky och allmänt mys i frölunda. Därefter bar det vidare(tillsammans med kanadensaren Fred som jag snodde åt mig ifrån Sami) till grupp 10(Panschisarna, ingen aning hur de stavar) som hade sin övningssittning hemma hos just denna vampyriska phadder Åsa.
Åsa skötte sig dock under kvällen och under Dicks ledning blev det en riktigt härlig övningssittning med sjukt imponerande mat, fanns det mesta ifrån paj till kycklingspett att tillgå, och mycket härligt skrålande. Tror att kanadensaren Fred blev riktigt imponerad av de svenska, götebösska, traditionerna o tillsammans med honom gjordes dockteater illustrationer till Dicks ena roliga historia, sjukt skoj, och fick oss även till dels en fransk tolkning av siffervisan!

Tiden flöt ohyggligt fort hemma hos Åsa på lördagen och vips var det alldeles för sent att försöka ge sig ut och träffa något annat gäng varför jag så småningom hamnade här, alldeles lagom trött.

Natti natti gott folk och klura hårt på vad för sorts kostymer ni skall iklä er på måndag!