Jaha, då var det dags för mig att berätta hur det gick.

Vi börjar på gamlestadstorget där jag samlade ihop mina nollor som var mer sugna på att hejja på laget och dricka öl än att bowla så det slutade med att jag fick sätta upp mina tre phadderkollegor på spellistan. Henning och harry var dock lite sena då de hade lyckats få sin spårvagn att spåra ur. En något överförfriskad Henning ringde mig och meddelade typ att "Det kommer snart en annan vagn, snart, jag kan inte säga när, men det kommer nog snart en vagn, så vi kommer snart, men jag vet inte när vagnen kommer…" 

Så medan vi väntade på vår hjältar lät jag en nolla spela för Henning och så spelade jag åt Harry. Jag satte faktiskt en strike åt honom det första jag gjorde. Inte illa! Men vi behöver inte diskutera hur det gick sen.

Efter många strikear och spärrar var det slutligen dags att bege sig till Hicka. (Kan för övrigt meddela att jag har slått Skånes säljarrekord till Hicka!!!) Det var ungefär nu jag och min jämtländska nolla satte igång vår supartävling. Det började bra för min del. Jag tömde (eh halsade) min öl långt före henne. Inne på Hicka fortsatte tävlingen och snacka om att jag har cool nolla. Hon skulle köpa en exotisk drink till Harry och säger följande till bartendern. "Jag vill ha en stark drink. Alltså jag pratar inte om en sexa. Ge mig en tolva!" Så Harry fick en tolva exotisk drink.

Streamers spelade och jag måste säga att de var grymma. Men jag var tyvärr lite upptagen med min tävling, så det blev inte att jag stod och kollade utan jag satt och lyssnade.   

Men jag måste säga att jag dömer mig själv till segrare i tävlingen. Jag låg mer än en halv öl före när jag tappade bort min nolla.

Slutligen var det dags att bege sig hemmåt. Men vid hållplatsen konstaterade jag att klockan var två och min sista vagn hem går ju kvart i två på vardagar. illa illa illa!! Jag promenerade iväg till kebabstället i nordstan där jag hittade underbara Bella. Lite senare trillade Tommy in och den ängeln väntade in morgontrafiken som började 03.58 med mig. 

Sammanfattningsvis: En underbar kväll helt enkelt!! / Therese