… men hade jättekul ändå!!!!!

Hahaha Inte visste jag att bloggandet hade blivit en tävling. Jag ville ju bara avlasta er gudphaddrar från lite av ert tunga jobb och berätta nolningshistorien (och lite runt omkring)  ur en phadders synvinkel.

Jag kände mig nästan som en gudphadder på pubrundan. Jag var med före i KH-salen. Hann prata ihop mig med nollorna och överräcka påsen till Alex och ge hono0m och nollorna lite tips inför det stundande uppdraget. Sen var det dags för mig att gå och jobba. Då jag slutade jobbet begav jag mig till Henriksberg, som jag hittade efter att jag hade frågat en hjälpsam tant i en korvkiosk. Så jag var även med efter pubrundan. Men jag missade tyvärr hela pubrundan i år.

Redan utanför dörren hittade jag två av mina nollor och när jag kom in satt ett helt gäng där, och även mina störtsköna medphaddrar Harry och Henning. Gillade verkligen Henriksberg. Det var nice där så jag och min nolla Johanna som för övrigt fyller år idag!! (och som även gjorde det efter klockan 12 inatt. Vi sjöng för henne och hon fick en mycket fin exotisk drink med paraply och tomtebloss i) har redan bestämt att vi ska dit första fredagen i oktober för att gå på deras quiz och se om vi kan vinna =). Häng gärna på då!

Galen som jag är kan jag ju inte hålla mig borta från Chalmers, så när vi begav oss från Henriksberg var det dit jag begav mig. Hade ju missat sista spårvagnen med 10 minuter. Lite surt. Men det blev bara en pub denna gång på chalmers pubrunda. Jag var hos rustet och hittade min hemtraktskompis Sebastian som för övrigt hälsar så gott till Niklas. Han var lite besviken på att du inte var med mig denna gång.

Då de stängde vid tre hjälpte jag dem att städa lite innan jag beslöt mig för att sticka ner till studs, för at leta upp mitt åkahemsällskap som jag visste befann sig där. Haha hittade honom utanför helt slut efter brottningsmatcher mot vattnadal. Men jag orkade inte vänta in JB denna gång, utan drog hem själv när spårvagnarna började gå igen. 

Har konstaterat att alla killar får för sig att jag är någon annan då de är fulla. Vet inte hur jag ska tolka detta. Men ni kan altid kalla mig Natalie eller Jessica eller Ariel. Jag kommer säkerligen att svara. Men helst lyssnar jag förstås till mitt eget namn. // Therese