Ska då jag oxå lägga till någonting om gårkvällens pubrunda? Som niklas säger så e det ju lite svårt o ge alla detaljer då det roliga springet fick ges till alla underbara Phaddrar o härliga nollor. (Jag satt o fixa planering när ni hade kul) Efter kl 21 måste jag saga att det var riktigt riktigt kul! Många av mina härliga vov:are e phaddrar o det e kul o ha dom runt sig. Vad det gäller nollor måste jag säga att vi verkligen har ett stort skönt gäng iår! Ni e för underbara o tack för alla kramar jag fick efter min dåliga dag, det värmde mitt gamla gudphadder hjärta (nu e jag visserligen yngst av oss tre gudphaddrar men endå)  o mys e alltid den bästa medicinen.

Ni e så mysiga alla mins nollar o alla mina underbara phaddrar! Vi får hoppas på fint väder nu på söndag så ses vi alla då och ser hur reseultatet ser ut efter era vandringar igår =) Ska bli kul o se (inga snodda dörrmattor!) hur ni lyckades =)

Kramz på er alla mina raringar!

pssst, alla mina p6are, glöm inte att allas vår sexmästarinna Alexandra fyller år nu på söndag!

=)

Gudphadder Agge