Men tjenare om det är sådan tävling om att blogga så får jag väl också ge mig in i leken… Hahaha… Jag menar om alla gudphaddrar utan jag har kladdat i bloggen vid det här laget så får jag väl inte vara sämre än de andra… Sedan att jg itne har så himla mycket mer att säga än att jag älskar våra nollor som är helt totalt klockrena!

Jag tror att det här är den bästa nollningen ever! För alla grupper jag stött på har haft delvis phaddrar som är helt galet engagerade och har askul, och som gammal phadder själv så vet jag att de phaddrar som har roligt, ser till att ders nollor har ännu roligare! Och det verkar stämma..
Sociala små kryp som ränner runt och myser lite här o var o snackar med varandra. inte mycket som gått fel än så länge! Sedan är jag för övrigt HIMLA nöjd med att vi visade festmetoden för er innan vi drog ut =) Men det var nog bara bra, för as far as I know, så var det inte för mycket fylla på något håll, utan alla verkade snarare ligga på en rikgt bra nivå! Well done kids! =)

Givetvis finns det alltid nollor som utmärker sig mer än andra, och som alltid finns det nollor som får oväntat mycket cred tack vare att man känner deras äldre syskon, NO names mentioned! =)

Hoppas för övrigt att ni hittar på massa bus idag för de nollor som är kvar i stan, samt att de som åkt hem för helgen ändå håller sig uppdaterade i dagboken eller bloggen för all del som nog aldrig haft sån här aktivitet!

På söndag kl 17 så möts vi på Linnéplatsen.. vi kör soft, den som vill festa är välkommen att göra det, eller hur Harry?! Men den som känner för att ta det lugnt är givetvis välkommen att göra det… Det finns alla varianter och ni är alla välkomna!

Love you kids, alla mina små barn ni är så himla duktiga =)

 Er kära lilla rosa gudphadder Anna!