Jag har inte skrivit på ett tag. Tappade motivationen och gnistan. Positivt är dock att jag hittade den hos Reko igår. Därför tänkte jag nu ta er med tillbaka till fredagen den 3 oktober till att börja med.

Jag och Maggan skulle städa vårt förråd på studs denna dag var planen. Något som även matnatsex planerade. Lite lustigt. Man kunde nästan tro att det var inofficiella städa-förrådet-dagen. Då jag slutade tidigare än beräknat tänkte jag att jag lika gärna kunde sätta igång och städa. Upptäckte att GU-nätet är tillgängligt på studs. Så jag hade internet, vilket betydde att jag kunde underhålla mig med lite härlig musik medan jag jobbade. Städningen gick fort, så innan Maggan hade hunnit dit var jag nästan klar. 

På kvällen var det phaddertackfest. Jag och Maggan anlände tidigt. Redan strax efter fem, och jag hängde på asparna och körde lite singstar då. Men jag kände mig nästan som en alkoholist då jag insåg att det bara var jag som drack, så jag begav mig ut. Ute hittade jag Maggan som satt och sydde på märken på overallen, och strax efter dök Lambi och Nisse från matnatsex upp med sina aspar. De skulle ha infärgningsfest denna kväll. De inväntade bara bilen som skulle komma med påfyllning till deras förråd. Jag passade på att bjuda in dem till efterfest på studs med oss. 

Gudphaddrarna hade med hjälp av asparna fixat tacos. Mycket gott måste jag säga. Och sen fick alla phaddrarna presenter med. =)

Vi blev indelade i fyra lag så fick vi tävla i capzning, ölspelet och twister. Finalen gjordes upp genom en singstarduell. Ffsex hade dykt upp och joinat vår fest nu, och så gjorde även matnatsex så snart singstaret hade kommit igång. 

Jag fick mig en mycket intressant guidning bak i studs slingrande korridorer av Lisa och Lambi. Sen blev det capzning! Och oj vad det capzades. Asparna var flitiga deltagare. Härligt att se! Jag lämnade inte studs förrän bortåt 3 den natten, i sällskap med 3 aspar och Tilly. 

Scream and shout
Over and out

//Therese