Igår funderade David på om han behövded bygga ut Chez Amis. Vi var ju så många! Och jo, med alla aspar var vi ju jättemånga. Det var knappt vi fick plats runt bordet. Men shit vad trevligt det var. Vi lekte lekar, bland annat suck and blow, där det blev många pussar utdelade. Niklas förlorade sin oskuld till Linda.

"Jag har aldrig" är ju en klassiker med. Mycket sanningar som avslöjas där. En del vill man nog egentligen inte ens veta. Jag kom därifrån alldeles för sent, med tanke på att jag hade en artikel att skriva. Men jag körde i alla fall nyktert hela kvällen, klok som jag var.

Idag har det varit overallspyssel hos Maggan, vilket innebär att jag äntligen har satt fast mitt spårvagnsmärke på overallen! Det är ju supersnyggt. Men sy, det kan jag ju inte, så för min del är det textillim som gäller. //Therese