Enligt SMHI, som är mycket tillförlitliga, skulle det inte regna under måndagskvällen, då vi skulle ha vår maskeradbrännboll. Men om folk börjar tvivla på SMHI efter denna upplevelse det kan jag inte lägga mig i. Men jag hävdar fortfarande att det var hög luftfuktighet och inget annat.

Jag fick i alla fall bevittna ett utav de mest roliga skådespel någonsin. Där var Pirater, Rocksångare, Ryska Maffian, Svinsmittor, Superhjältar, Mohammed och alla hans fruar, vilka alla hette Fatima, och hans söner med för den delen, en förskoleklass och deras lärare och massa negerbollar m.m. Det var svårt att försöka döma brännbollsmatcher när dessa aktörer levde sig in till fullo i sina roller, men det var grymt kul.

Efter brännbollen hade avgjorts (dock bara jag som vet vilka segrarna är än så länge, ni andra får hålla er till finsittningen) begav vi oss till Kontiki, och dansade i röken tills spårvagnarna hade slutat gå. Men hem kom man till slut ändå, som tur var.

Har idag suttit på pedagogen och sålt biljetter. För er som ännu inte har lyckats få tag i mig för en biljett eller två till något av de kvarstående arrangemangen, så finns jag i cafeterian i B-huset imorgon kl 12.30. Kommer även att dyka upp på välkomstmässan strax efter 12-tiden. Och annars är det bara att dra tag i mig på någon av nollningsaktiviteterna.

Kramar Athena