Efter att ha capsat med grupp 3, på en mycket trevlig förfest där alla som kom fick välja en låt till spellistan, bar det av till gamlestadstorget, där bowlingbiljetterna hastigt försvann ur våra händer. Det tog sin tid innan alla hade kommit in, men sen var bowlingen strax i full gång.

Då min förvirrade hjärna hade fullt upp med att dela ut och sälja biljetter hann jag inte med att bowla mer än 4 gånger så att säga, men två av dem lyckades jag slå strike, så jag är ganska nöjd med min insats.

När vår tid var ute, begav vi oss ner till stan och parken, där festen fortsatte. Jag minglade runt bland alla nollor och phaddrar. Grupp nio har varit lite klantiga och rört bort sin mapp. Illa för dem, för annars hade de fått fjäskpoäng.

Sen misstog jag min syn, och konstaterade slutligen att jag kom, jag såg och jag förlorade. Då gick jag och MLI till Burger king och köpte cheeseburgare till henne, och sen bar det av hemåt.

Ikväll börjar övningssittningarna. Har dock varit dåligt med inbjudningar till dem tycker jag. Men jag har i alla fall en som jag har bokat in mig att gå på, trots att jag gärna hade klonat mig och gått på fler. Men men, det är ju tyvärr inte möjligt. Men jag hopas att vi ses på Studs allihop efter sittningarna ikväll.

Kramar Athena