I lördags missade ingen vad som hände. Tentapuben på studs blev ju en succé! 150 personer behagade att besöka vår lilla tillställning och de flesta kom precis som jag sa strax efter att klockan hade passerat 22. Då fick vi fullt upp i baren. och så fortsatte det fram tills halv ett eller något sådant då det började lugna ner sig lite.

 

Vi hade valt att denna gången bjuda in både sexmästerister och vanliga studenter, och blandningen fungerade jättebra. Var jag än tittade såg jag bara glada miner. Och tydligen var det en del som fick ragg med. Om inte Jesper förstörde för allt och alla vill säga. Jag tror inte att han skulle passa som äktenskapsmäklare, så det är ju tur att han inte utbildar sig till det i alla fall. 

Vi hade ju bestämt att de nyinvalda skulle få ledigt och bara festa den här kvällen, och eftersom Niklas forfarande befann sig i Japan när det hela ägde rum, och eftersom stackars Maggan har brutit benet så var det bara 6 stycken p6are som återstod. Men jag måste ge en eloge till oss, för vi fixade det hela utan några som helst konstigheter och hade samtidigt jättekul. 

Jag hade ju i förväg utlovat en paraplydrink åt Anna, men hittade inga paraply när vi var och handlade. Men lite färgat papper, tejp och ett sugrör löste det hela =).

Alex fick äran att torka upp sin första spya i sexmästerisammanhang. Inte allt för trevligt kan jag tänka mig. 

Tequilan gick bra i baren. Har dock hört uttalanden om "Aldrig mer Tequila" efter den här kvällen. Kanske inte så smart av bartendern att bjuda på Tequila i alla lägen =)

Då baren stängde klockan två tyckte jag och Agge att vi hade förtjänat att släppa loss lite på dansgolvet sista halvtimmen. Sagt och gjort. Och vi hade inte hunnit dansa länge innan killarna i IR och Molle började slänga av sig kläderna. Ett fint avslut på kvällen.  // Therese

(Ps. Hoppas att det är okej att jag snodde dina bilder Perelli… )