Tanken var ju att P6 skulle ha haft omsittning i lördags, men så blev det ju inte riktigt nu. Nej istället bjöd hisingens ena underbara charmtroll in till slattparty hemma hos sig. Och självklart var alla som skulle ha varit på omsittsen välkomna, vilket medförde att vi hade tre härliga veteraner som kom och festade med oss.

Penningmästaren och jag hade ju satsat på att få klart p6-spelet tills lördagen, och det blev nästan klart. Lite provisoriska lösningar till öl-hjul och shothjul. Sen hann vi aldrig göra några resekort eller något hickahjul men det kommer. Spelplanen är i alla fall underbart snygg om jag får lov att säga det själv. Tanken är nu att så snart spelet är helt klart ska vi kopiera upp det och sälja det. Så alla intresserade köpare: Håll utkik! (Kanske kan vi få ihop pengar till Paladium på detta vis, så slipper jag dejta halva sexmästerivärlden. )

Det var en fin kväll, med inte alltför mycket skandaler och olyckor. En krashad hylla och lite spilld öl. Himla alkoholmissbruk. Jag hoppas allt löser sig nu när vårt charmtroll var så snäll och bjöd in till fest hemma hos sig.

image10
(Bilden är inte från i helgen men jag tyckte att min långa text behövde lite färg med.. )

I måndags fyllde Preul 25, eller halvägs till 50, ett kvarts sekel, eller en tredjedel av livet eller vad ni vill kalla det. Vi bestämde oss i alla fall för att det inte skulle gå helt omärkt förbi. Så vi bestämde oss för att ha spelkväll. När jag kom dit så var de i full fart med att spela det där roliga rubriksspelet som jag altid glömmer bort vad det heter. Men jag lyckades faktiskt kamma hem segern i det sen =).

Sen blev det brainstorming då vårt lag, där även födelsedagsbarnet var med, segrade.

Exasparna hade varit duktiga och bakat tårtor. Själv bidrog jag bara med ljus. Men men, alltid något. Detta smaskade vi i alla fall i oss, innan vi fortsatte spelandet med när och fjärran.

Det vi lärde oss på när och fjärran var att alla dvd-frågor om nordamerika hade svaret San Fransisco. Sen så fick vi också veta att min kära pojkvän i systemsex tydligen brukar nöta sådana här spel. Han kunde ju nästan allt. Himla sätt alltså. Honom bjuder vi inte in till nästa spelkväll =).

Nu ser vi fram emot helgen då jag ska supa igen för första gången efter 2 månaders uppehåll, och självfallet Rekos sittning. Sen är det ju snart 25-årsfest också. MYcket kul som händer framöver =)… // T