Har varit lite lat och inte rapporterat från Cluedosittningen än kom jag på… En mycket härlig kväll iaf!!

Först fylldes lokalen av sittningssuget folk.. där de flesta förvånansvärt nog var från K6 =).. Sen drog snart P6s skådespel igång. Och ojoj.. vilka intriger.. det hela slutade naturligtvis med ett mord på min kära bror. Och oj vilken skådespelare han är. Han kommer in på scenhögskolan lätt. För det är nog inte alla som lyckas spela stendöd när en K6are försöker våldta en.. eller kanske jag misstog mig.. det kanske inte var skådespelartalang.. han kanske bara hade däckat =)..

Mordgåtan löstes dock inte, men P6 är ju lika snälla som alltid, så alla fick shotar sen iaf =).. 

På eftersläppet ramlade det sedan in en hel del roligt folk. Bland annat fick vi dit en DKVare.. gissa om jag va nöjd.. =).. Vi körde limbo två gånger och hisingens blonda charmtroll var iaf bästa p6are även om hon fick lite stryk av cortegefolket.. men men det räknas ju typ inte.. 

Mycket härligt folk hade mycket kul!! Men som alla fester hade även den här ett slut.. och efter att ha städat, ställt om klockan till sommartid och åkt hem så var klockan 7.. och då var det sannerligen dags att sova..

I går var jag på pubrundan på chalmers tilsammans med ett gäng härliga p6are och gamla nollor.. och det va inga dumma saker inte… Först drog vi till gasquen för att lyssna på min blivande phadderkollegas band när de spelade.. Jag är ju deras manager.. så det är ju lite min plikt att va där och få igång publiken.. fast det fixar dem ju förstås så bra själva ändå.. jag och phadderkollegan siktar mot melodifestivalen härnäst.. så rösta på oss 2009 =)..

Vi drog till väg och vattenbyggnaden där snook hade fest.. och här va det himla fint att ha med sig en chalmerist som kommer på att vi kan skippa kön och gå in bakvägen.. sen snodde vi till oss lite stämplar och saken va klar… P6 slapp kön =).. Tråkigt nog va mina snookkompisar inte där.. de va tydligen i Riga eller nåt sånt på alkoholresa eller vad de kallade det…

Nästa pub blev Hilbert/Focus.. och här skulle vi inte få kommi in för de skulle ju stänga om tio minuter.. men jag ville bara sälla en fråga.. jag ville inte komma in.. bara ställa en fråga.. okej då sa vakten.. fråga på.. Är det nån från Reko där inne? frågar jag och han svarar: Hela Reko är här… Och då tror jag att han såg i mitt ansiktsuttryck hur mycket jag led över att veta att reko var där inne och att jag inte fick komma in och träffa dem.. så han släppte in oss allihop.. =).. så vill ni komma in på Hilbert/Focus nån gång.. fråga efter Reko =). Och det bästa utav allt… nör vi kommer in så vill jag ju bara träffa en rekoist.. känner ju bara en från grötsittningen typ.. så jag börjar fråga mig för och visst är han där.. Stereo är där =).. Och gissa vad.. vi bråkade nästan inte alls.. han bar bara iväg mig och slängde mig i buskarna typ.. haha… men vi buggade också.. så med dessa mått mätt så bråkade vi typ inte alls.. =)…

Vi drog bort till maskin och hittade nån pub där. Och vem är den första jag ser bakom baren om inte min gamla gymnasiekompis. Han va Asp.. haha!! Och vem hittar jag mer därinne om inte en gammal klasskompis. Helt galet mycket känt folk. Vi hängde där ett tag sen drog jag och vår nuvarande sexmästare ner till gasquen.. jag hade ju lämnat min jacka i garderoben där för det tyckte jag va smart =)..

Och vilka hittade vi därinne om inte Matnatsex =).. Så jag hängde med dem till gasquen stängde.. sen gick vi upp för att reparera cykel.. Surre bröt sig in på chalmers för att gå på toa. (okej.. hon bröt sig inte in.. vi använde passerkort… ) När vi kom ut hade Nitro gått och lagt sig i en sådan dä sandlåda.. med sand som man sandar med på vintern.. där tycke han att det va skönt att ligga.. Nu var det dessvärre dags för matnatsex att dra hem… så vad skulle jag nu göra i min väntan på morgontrafiken.. Tintin föreslog Surre och det blev min plan..

Men jag kom aldrig så långt som till Tintin.. När jag passerade studs upptäckte jag att ffsex hade efterfest.. älska dem!! Fatta bara hur glad jag blev av att få komma in i värmen.. Och därinne träffade jag hävsexare som väntade på samma spårvagn som jag =).. Bland annat penningmästarens klasskompis.. haha jag förhörde honom på rosornas krig.. och så konstaterade vi något i form med att han va bäst på allt utan sten sax påse och tumbrottning… haha säga vad man vill.. men självförtroende har han.. Men så är han ju alkolist och sexmästerist med..=) (Ps. det va inte jag som hittade på det där sista utan han själv.)

Slutligen hamnade vi på en elva.. himla bra  kväll och natt det där.. men nu ser vi fram emot slattparty på hisingen på lördag!!

// T