Tjohoo! Äntligen är vi igång med den mycket omtalade bloggen. Här har ekat tomt och ensamheten har varit total, men nu är vi redo och ska göra allt för att uppdatera mer än någonsin. P6 (bästa) generation HT13 har tagit över och våra poster har delats ut. Vi krönikörer, som kommer driva (bland annat) bloggen, är så peppade på att få sätta igång! Men ni måste ju undra vilka vi är? Ingen vet helt säkert, men vi tänkte i alla fall ge er en kort presentation (och en alldeles förträffligt fin bild) för att ge er en idé i alla fall.
Nu kör vi!

 
Till en början har vi mig, Lina, men jag går som vanligast vid mitt smeknamn Blåmes. Jag började på förskollärarprogammet på GU hösten 2013, och blev våren 2014 vald till en utav P6’s tre krönikörer, där arbetet går ut på att uppdatera bloggen/facebook/andra sociala medier. Ett starkt kännetecken är mitt alldeles för högljudda skratt (eller skrik) i korridorerna runt på Pedagogen (eller puben, i hemmet, på busstationen etc.). Jag tycker om öl, glass och massa glada människor men ogillar när kaffet tar slut och min hemska förmåga att alltid få blåmärken.

Till vänster på bilden har ni Karl ”Kanvas” Tengström, jag läser till matematik och fysiklärare för gymnasiet och började på GU hösten 2012. Våren 2014 blev jag tilldelad tre poster i P6; externmästare (som jag delar med Pippi), resemästare och krönikör.
Letar man efter mig så kan man lyssna efter en svårplacerad dialekt, och är det en onykter kväll så är det bara att leta efter konstnärerna som aldrig kan lämna mitt ansikte ifred!
Jag gillar groggar (gärna blandade i ett litermått), Sid (helst i ett onyktert tillstånd) och Haddocks sexmästare. Det jag ogillar är bananer (att fundera på vad jag ogillar var också jobbigt). ”Herregud, ge mig en cider!”

 
I mitten av bilden har ni Linus ‘Bertman’, lika sexig som alltid. Jag studerar till förskollärare och började precis som Lina HT13. Galet värre. I P6 så fick jag nu under våren 2014 två stycken poster, it-mästare och krönikörposten. Om man ska leta efter mig så är det bara att kolla efter någon med ett galet snyggt ärr i pannen som jag råkade få efter ett slagsmål med en bil. Bilen fick minst lika mycket stryk. På puben kan du leta efter en kille som är otroligt dålig på att flörta, med största sannolikhet är det jag. Om du någonsin stöter på en kille med väldigt lite kläder på kroppen så är chansen stor att även det är jag. 
Jag gillar allt förutom ketchup och ost, det är mina stora fiender, får jag ketchup på mig är risken att något annat kommer ur mig. Och walla, nu känner ni mig lite också!

 
Finns det några frågor är det bara att kommetera så ska vi se till att svara så gott vi kan! KBP! Puss 🙂