För er studenter som gillar shopping, och kanske ännu bättre! BILLIG SHOPPING! Gå på Loppis!!!!

Jag har hittat en as bra loppis ställe inte endast är det stort, har allt av det mästa och även tar kort så går pengarna även till behövande. De går till följande:

  • Joyee Bangladesh: Stödjer barnbyar i Indien
  • Rumänien: Där tar skapar de familjebyar för som jag uppfattat det föräldralösa barn osv.
  • Baan Saeng Tawan: Soluppgångens hem betyder detta. Ärdet inte fint? Men det är precis vad det är. Möjligheten till en ny dag, ett nytt liv för kvinnor som hamnat i prostitution och deras barn.
  • Samt Övriga projekt som är en lång,lång lista!

Öppetider:

Onsd: 12-18

Lör: 11-14

Iallafall! Det jag hittat hittils är två tavlor. Jätte fina! Den ena är faktiskt virkad, blommor såklart! Den andra är målad också målad. Lite shabby chick faktiskt!! Sedan har jag köpt fyra LP-Skivor. Kalas fina är de att ha på väggen bredvid min fina virkade tavla :)) Dock har jag bara tre på väggen, den andra får stå vid matbordet med sina fina budskap som den har!

 

Men åk dit och kolla! Det är verkligen jätte stort och det finns verkligen bra och kvalitativa saker! Man tar 2:an eller 4:an mot mölndal och sedan går man av vid mölndals sjukhus. Sedan går man över en liten bro sm går över en liten å eller något. Gå sen till höger dit du ser en jätte parkering. Första huset du kommer fram till (har jag för mig att det är) är loppisen i. PINGSTKYRKANS LOPPIS, glöm inte det!

 

Här är hemsidan:

http://molndalsecondhand.se/