Igår var det Kickoff för studentklubben på Parken. Tanken var att vi skulle ha capsat innan, men det dåliga vädret fick oss att backa ifrån den tanken. men förmodligen blir det caps innan maskeradbrännbollen på måndag istället, om vi får tid till det bland alla utklädningsförberedelser vill säga.

Jag anlände i alla fall till Parken fem över nio, fick krängt två stycken studentklubbenbiljetter, sen smet jag före den sjukt långa kön och gick in i VIP-kön. Lyx! Sen gottade vi oss ännu mer vi VIP-gäster och hade hela nedervåningen för oss själva ett tag.

Sen blev det beblandning och mingel. Då vi gudar var civilklädda denna kväll var det många som kollade en gång extra innan de vågade komma fram och fråga om man inte var Gud, och jo det var man ju. 

Pär gillade dock inte min Virgin Cuba Libre, illa illa var hans kommentar.  

När vi hade ägt dansgolvet, fått en smärre rökförgiftning, konstaterat att den gröna Xidern är godare än den röda, lärt oss namnet på ytterligare ett antal nollor var det dags att bege sig för att hinna med sista spårvagnen hem.

Jag hittade två kända personer på spårvagnen hem. En var en gammal nolla till Hällås som tydligen kände igen mig, och den andra var en gammal kändis från gymnasietiden, som tydligen är min nolla nu. Trevligt trevligt!

När jag gick av kom en kille och frågade i panik om vi hade passerat Kviberg, och jo det hade vi ju, så jag sa åt honom att gå av vagnen så guidade jag honom på rätt väg. Det visade sig att han läste på E-sektionen på Chalmers, där de har väldigt ont om tjejer, så nu har p6 lite sammarbete på gång där. =)

På söndag blir det Picknick, med massa lekar och annat skoj. Men först tänkte jag inta gasquen på lördag, då det är skumparty där. Är det några nollor som är sugna på att hänga på så är ni mer än välkomna. Skriv en kommentar här eller kontakta era phaddrar.

Kramar Athena

Ps. Tack ni underbara nollor som gav oss läkerol första dagen. Jag skulle ha somnat på föreläsningen igår utan dem =) Ds.