Sitter och ser framemot kvällens pubrunda, samtidigt som jag tänker tillbaka på gårdagens äventyr. Roligt att se att det kom så många nollor! Det känns lite annorlunda att vara Gudphadder med tanke på att man inte riktigt har några nollor som man kan kalla sina egna. Saknar det lite grann.

Efter många om och men lyckades vi slutligen med gruppindelningen efter en underbar insats av Agge. Det var trång att knö in dryga 400 studenter i MH-salen och det var trängre att knö sig fram mellan dem. men det löste sig slutligen och ingen dog av syrebrist. Undrar om man kan öppna något fönster för att få in lite luft där ikväll.

Men vi hade inte mer än hunnit ifrån MH-salen förrän de stod på kö för att få starta med vår station. Vi bad dem dock vänta så vi kunde få sätta på lite musik. Det var strax efter det som jag insåg att mina nycklar försvunnit. Så har någon underbar själ hittat dem, så skulle jag bli överlycklig om jag fick tillbaka dem. Hittelön utlovas!!

Tyckte att alla grupperna gjorde en underbar insats på vår station, och vi fick se många gyckel, en hårklippning utförd av chalmerister, en nakenchock, akrobatiska övningar, och mycket mer, och shit vad mycket Ahlgrens bilar vi fick. Nu har jag ätit så det räcker för resten av året.

På Chez amis var det fullsatt, och en härlig stämning. Jag blev attackerad av kärleksfulla nollor, som kom och ville kramas. Underbara det är vad ni är!

Sen blev det vidare en sväng till Viktoria, för att hälsa på min favoritbartender och de nollor och phaddrar som hade gått dit, då det var som längst kö på Chez Amis.

Jag hoppas att ni alla hade lika kul (eller ännu roligare) som jag igår och att det blir minst lika kul ikväll. Vi ses i MH-salen i c-huset kl 18.00. Då blir det filmvisning!

Kramar Athena