Nu är nollningen äntligen igång!

I måndags hade vi stadskamp (den aktivitet som tidigare kallats stadsvandring) som traditionell start på det hela. Oflörklarligt nog hade vi hela tiden väldigt gott om tid och låg före schemat, något som aldrig hänt tidigare då¨jag har varit med. Det brukar vara stress stress och åter stress.

Mitt lag bestämde sig lustigt nog för att kalla sig MVG = Många Villiga Gudsdyrkare. Jag har ju tidigare tillsammans med en nuvarande gudphadder haft en nollningsgrupp där förkortningen av deras namn blev IG. Men nu har jag uppgraderat mig! Fin maskot har vi med. Målet är att lösa den bit för bit fram tills finsittningen då den ska vara löst!

Vi började med ett besök hos gudphaddrarna för att få extra nollningsbrickor då vi var jättemånga i gruppen och lite fjäskpoäng passade vi på att skaffa oss med =). Sen var det dags för P6:s station i bältesspännarparken. Mina duktiga nollor klarade uppdraget galant! Sen blev det lite fontänbad förstås, och jag lurade i båda mina närvarande phadderkollegor. Alexandra fick en blöt kram av mig efteråt.

Nästa stopp blev systemet. Alex hade guidad visning av stan och ställer sig mitt utanför systemets portar och börjar prata till vår stora grupp nollor. Det såg minst sagt lite lustigt ut. 

När vi kom fram till GU:s trappa vid vasaplatsen var det kö. Vi var för tidiga. Så vi slog oss ner i solen på trappan. Inom kort hör jag: "Hej Therese". och flera matnatsexare dyker upp. De vill ha med oss till slottsskogen för att spela brännboll. När vi sen får sätta igång med stationen ropar boysen i megafonen: Alla som går med i ffsex får öl! Han försökte sno mina nollor. Men det misslyckades han ju förstås med. 

IRs station i kungsparken innehöll fyra olika moment: trixning, vilket vi överlät till en mycket duktig kille, hämta en öl i ett träd åt viktor vilket vi gjorde klockrent och sen skulle vi fylla en påse med vatten utan att röra vid påsen. Under detta uppdrag fick en av nollorna sitt smeknamn. Hon blev kanalbadaren efter att hon halkat i kanalen och Alex "råkade" inte hålla i henne. Vår mänskliga pyramid var mycket fin!

Härnäst begav vi oss till slugs station på pedagogen där det var dags för memory. Mina nollor var grymt duktiga på detta. Bara två kort som hamnade fel. 

På fysiken blev vi laget som fuskade mest, men han höll med om att vi var kreativa så vi fick bra poäng ändå.

Så skulle vi slutligen till gudphaddrarna igen. Men där var det kö, och det hade börjat regna så vi sprang bort till Lagerhaus för att ta skydd från regnet. Där passade vi på att samla ihop lite slantar och köpa presenter till våra gudar. Detta fick vi bra fjäskpoäng för senare. 

Då vi med utmärkt resultat klarat av gudphaddrarnas station begav vi oss till chez amis, vilket även många av de andra nollningsgrupperna gjorde. Där fördrev vi tiden innan det var dags att bege sig till gasquen. Jag fastnade dock just då alla gick då jag träffade min sfs-fumkompis. Så när jag kom upp till gasquen var det världens kö, och de slutade släppa in folk eftersom det var fullt. hörde dock lite roliga historier om GU-folk som för några år sen på chalmersfest hade gått hem med en bit av en vägg. Hm.. jag undrar just vem det kan vara.

En halvtimme innan de stängde fick jag äntligen komma in dock och då var jag så stressad att leta upp allt folk och prata med alla så jag vet inte riktigt om jag hann med att se alla ens. Men men, vi bestämde oss för att gå på efterfest hos ffsex i deras rum, men efter att mixa som var en grymt bra dj eftersom han hade bra musiksmak hade gått var det inget vidare kul där längre tyckte jag så då promenerade jag och Tommy därifrån. Han var snäll och lånade ut sin bäddsoffa till mig så jag slapp att gå hem till Kortedala.

Imorgon blir det pubrunda! / Therese 

Ps. Har i skrivande stund tyvärr inte kameran med mig så bilder lägger jag upp en annan dag.