Igår var det bästa laget, det vill säga vi med bäst betyg, såklart MVG = Många Villiga Gudsdyrkare, ute och gjorde stan osäker. Bland annat hade vi ett mycket fint framträdande som gatumusikanter.

Vår underbara gudphadder Anna bevittnade det hela och hjälpte oss med plåtandet =)

Efter att vi hade hängt runt på stan, löst ett antal uppdrag, och umgåtts och haft trevligt var det dags att ta reda på om det fanns någon chans att få tag i biljetter till At the Gates spelning på Trädgårn. Efter lite köande där vi fick reda på att vi var tvugna att gå in på direkten om vi skulle köpa biljetter, bestämde vi oss för att chansa på att det skulle gå att komma in senare, så vi drog till Tommy på förfest där även gudphadderNiklas befann sig.

Vi hade tur när vi några öl senare anlände till trägårn. Vi kom in! Och vi fick se en helt grymt bra spelning! Jag hade det ganska bra bakom atlantvågen eftersom jag hade två superbra livvakter alldeles intill mig. 

Haha.. snyggt kort va!!

 

Tur att At the Gates hade vett nog att inte inleda med Harrys favoritlåt. Tur för mig iaf. För det betyder att Harry är skyldig mig en öl som jag tänker avnjuta på bowlingen imorgon då jag by the way tydligen har gått med på att ha supartävling med min jämtlandsnolla. Jag räknar kallt med att ni hejjar på mig!! / Therese