Ja, jag är väl egentligen inte rätt person att berätta om K6s sittning i fredags då jag kom 2 och en halv timme försent, efter att ha stått på avenyn i exakt lika lång tid och konstaterat att folk i Göteborg har inga startkablar i bilen (som förövrigt heter Jumpers på engelska). Efter många om och men fick vi puttat igång bilen. Två gånger!

När jag väl kom till gasquen fick jag i alla fall både varmrätt och efterrätt. Inte illa, jag trodde att jag skulle missa allt vad mat hette. Och öl fick jag med, så jag var nöjd. 

Det rådde lite spridda kunskaper i lokalen, vilka låtar man kunde. Ryktet sade att K6s aspar inte visste vad lambo var. Illa illa. Dags att lära sig. Jag och Niklas fick sjunga Blue Hawaii, för det passade ju temat. Resten av P6 ville dock inte haka på. 

Efter lite dansande till schlagermusik, blev jag motvilligt övertalad till mellanfest på isobaren, där ffsex hade pub. Där hittade vi hävsex och systemsex med flera. Hävsexarna hängde med tillbaka till chalmers sen där det hade dykt upp en hel del fler personer än när vi var där sist. Schlagermusiken hade försvunnit tyvärr, men p6 intog ändå scenen på dansgolvet. Där ägde vi tills jag blev ivägbärd av en DKVasp. Hm, förvånar mig att ingen skyndade till min räddning.

Bino bjöd på snusklubbor vilket var gott, och det byttes saliv mellan p6 och DKV (och jag var inte inblandad). Sen övertalade vi allt och alla att komma på eftersläpp till norrlandssittningen. Och självklart kan man ju inte gå på gasquen utan att träffa findus. Han är ju alltid där.

När det var dags att gå hem tog vi vägen om studs, hämtade upp Erik och pratade med de hårt slitande matnatsexarna som städade och gjorde fint, så att vi inte behövde klaga på dem dagen efter. T-blå hade slått sönder alla fingrarna på ena handen. Inte bra. Såg ut att göra ont. // Therese