Så var det dags för ännu en av Chalmers pubrundor. Vi började med förfest hemma hos Niklas. Och trots att vi var många där lyckades vi ändå inte slå rekordet på hur många personer det har varit i hans lägenhet samtidigt, utan vi bara tangerade det förra rekordet för jag-vet-inte-vilken-gång i raden.

Redan innan vi hade kommit in på Chalmersområdet ordentligt träffade vi en del kända folk. Ralf-Ulf, som tyvärr var på väg hem, eftersom hon skulle ha tenta dagen efter, och Fluff med flera från H-photo. 

Då jag, och ett par till ville ta ut pengar, så sa vi att vi skulle börja på Zaloonen, eftersom det ligger närmast bankomaten. Sagt och gjort, efter lång kö, och med pengar i plånboken tog vi oss sen in på Zaloonen. Här var det ännu fler kända ansikten. Jag försökte utöka min samling Zexet-snören, men de var alldeles för nyktra för att man skulle kunna dra till sig några fransar utan att de märkte.

Härnäst bar det av ner till Kfkb6. Här hittade vi Tilly och Oscar. Oscar har ju startat egen overallsförening. Dock var det lite förvirrade chalmerister över färgen på hans overall, IT hade ju samma färg, Men men, alltid någon som har samma färg. Jag och Emelie intog dansgolvet tillsammans med EKAK och deras aspar. Jag fick tag i en frans från en EKAK-asp, hmm jag undrar var på overallen den ska få sitta. Det blev även en shot här innan vi drog vidare. Den såg inget vidare ut, men smakade desto bättre!

Vi gick till basen och datavetarna. Här hittade vi Linda och Erik igen som hade missat vart vi hade gått tidigare, så de hade varit på Kajsa istället. Under hela kvällen så ändrades det väldigt hur många vi var i gänget. Ibland droppade det av folk och ibland tillkom det folk. 

Nästa anhalt blev Hilbert/Focus. Och av någon anledning som jag inte minns får jag för mig att jag ska kolla upp var stereo befinner sig, så jag messar honom, och inser att vi är på samma ställe. När jag vänder mig om så står han typ bakom mig. Lite lustigt. 

Det blev en tur till gasquen med. Och här avnjöt jag en god Mintu Chocco. Sen bar det vidare upp till Vinden, eftersom Emelie ville det. I dörren stod Sudden. Han påpekade att jag var tidig. För av tradition går jag alltid till vinden sist av allt. Och nu var inte klockan mer än strax efter ett tror jag. Men det blev trots allt min sista anhalt. Vi stannade till stängning. Toasten hade tagit slut strax före tre så jag fick pasta med jättestark köttfärs istället, och många glas vatten.

Jag och Ludde hängde på Oscar och Cajsa ner till dykarklubben, men där var det dött, så vi bestämde oss för att gå till studs istället. (Oscar och Cajsa har dock vittnat om att det kom igång där och blev capzning m.m.) Jag och Ludde kan dock inte klaga på vårt val av ställe heller. Det var riktigt fest i ffsex-rummet, som omväxling. Jag som vanligtvis inte är så förtjust i slottsöl, gynnade ffsex mer än vanligt denna natt. Det blev många: "2 öl, en till mig och en till Ludde". Man är givmild när man är full =).

Slutligen var det dock dags att åka hem konstaterade jag och JB. Så jag sa till Ludde att vi skulle åka hem, jag hörde dock aldrig att han svarade att han hade så kul så att han stannade kvar istället. Utan det var när jag kom till hållplatsen som jag konstaterade att jag hade "glömt" honom. Eller det var vad jag trodde. Så det kändes inte alltför bra när man dagen efter läste i gästboken att han hade blivit kidnappad av ffsex. Men duktig som han var så lyckades han ju i alla fall fly därifrån.