Ja då fick man besök av en gammal högstadieklasskompis och vad gör man om inte introducera henne för P6.. Jodå vi drog hem till Preul på förfest hon, jag och drottningen, och när vi kom dit var även Junior där. Vi satt och spelade kort där alla gjorde sitt bästa för att supa Preul under bordet.. haha.. 

Vi drog ner till stan och efter en snabb tur till Mcdonalds tänkte vi spela biljard. Men ack där kom vi inte in för Junior (som var betydligt nyktrare än många andra i gänget) behövde enligt vakten ta en promenad då han hade fått i sig lite för mycket.. haha.. han skulle sett Junior i andra tillfällen, för denna kvällen var han ju i princip nykter..

Så det blev berså istället. Där hittade jag ett par killar som bjöd på mousserande vin.. haha och bjuder någon så tackar jag inte nej =).. jag fick ju öppna flaskan me.. haha.. Junior trodde att killarna försökte få mig i säng.. men nej nej.. jag sa åt honom att de är för blyga för att ens ta mitt nummer innan de går ikväll.. och visst hade jag rätt.. 

image17
(korken till flaskan jag öppnade =)… ) 

När de stängde på Berså drog vi till Tintin.. hm fast vägen dit var lite intressant.. Jag och Junior tyckte att Preul och min exclassmate va lite sega för de hamnade ju hela tiden på efterkälken.. Vi gömde oss vid ett tillfälle med men då dök de aldrig upp så det slutade med att vi satte oss ner på en bänk och väntade.. efter en stund konstaterade vi att de nog hade tagit den andra vägen.. och efter ett telefonsamtal fick vi reda på att de stämde då de påstod sig redan vara på Tintin.. vilket var lite skumt.. för de var ju inte där när vi kom dit.. nej nej då var de i vasaparken och snackade film.. aja vi hittade dem till slut iaf och kom in på Tintin.

Tjejen som stod i kassan var supertrevlig!! Härlig tjej!! Sen hade vi även ett gäng vid bordet bredvid som var helschyssta och sjöng med mig när jag satt och sjöng. och de spelade även bra musik =) De fick adressen hit.. så jag hoppas på kommentarer nu =)

image18

image19

image20

När vi slutligen promenerade ner mot sista vagnen konstaterar jag lite högt att klockan är över tolv (den var typ 5 vid det här laget) En kille vi mötte då.. sicken underbar min han gjorde då han hörde vad jag sa.. Älska honom.. så himla underbar min.. den skulle jag haft kort på.. men tyvärr gick jag förvånansvärt nog inte med kameran beredd… // T