Hände mycket denna dag.. så jag tänkte hålla mig till godbitarna =)

Matnatsexs Champangefrukost var helt klart en av godbitarna.. Efter lång väntan vid GU:s aula begav vi oss i ett traditionsenligt tåg ut på avenyn med Neon i kundvagn i spetsen. Framme vid Poseidon var de dags för Neon att bada och självklart skulle ju Preul göra henne sällskap =)

Uppe vid humanisten hittade vi resten av p6-gänget som skulle va med på chamangefrukosten och där fanns även en p6-prao =) Efter lång väntan fick jag sen slutligen min frukost.. mmm gott!! Jag kan ju även berätta att jag var duktig och vann en extra flaska champange (eller champlange som det hette vid det här laget) på lotteriet

Härnäst skulle vi på sill-lunch på pedagogen. På vägen dit köpte vi oss en spårvagn.. eh.. kundvagn menade jag förstås.. haha fast jag hade hellre köpt en spårvagn… (freudiansk felskrivning) Vi köpte en kundvagn alltså för fem spänn som vi körde runt vår prao i..

Vi köpte även en ny p6-dagbok!! Visst är den fin. Den hänger numera fast i min overall mestadels.. superpraktiskt!!

image16

Grillning i himlabacken var nästa sak vi tog oss för innan det var dags att spana in cortegen. P6 hade spärrat av sitt eget område.. haha och folk var så dumma så de vågade inte sätta sig innanför vår avspärrning =).

Sen blev det att de flesta av oss stannade på studs. Vi sjöng lite för vårt blonda charmtroll från hisingen som ju faktiskt fyllde år. Grattis igen gumman!!

Ta inte illa upp systemsex men studs var en bevikelse denna kväll. Jag kom på mig själv med att likna det vid en efterfest på ffsex rummet vid 4-5 på morgonen då klockan bara var halv 11 på kvällen.. Så vi drog hem till Penning på efterfest istället =).

Quizfråga: Vem har jag citerat rubriken ifrån? (Pris: En glass på mötet på tisdag eller annan lämplig tidpunkt…) /T