Jaha, då har man skickat iväg majoriteten av P6 till Gotland. Ojoj, hur ska det gå? Får lita på att reseledaren håller koll på dem. Och om nån skulle springa bort så har de ju sina "borttappadekort". Så det ska nog inte bli några problem.

image23

Jag var med dem uppe på chalmers och lämnade över både boomblaster, flaskor och dagbok. Hoppas bara de får med sig allt hem i samma skick. Eller nej, dagboken vill jag ha fullklottrad med citat, men det litar jag på att min stand in fixar!

image21

Hisingens charmtroll har lovat att mobilblogga hela helgen, så jag ska hålla mig uppdaterad om alla äventyr på deras blogg hade jag tänkt mig.

image22

Vad ska jag göra själv då, eftersom jag inte åker med och håller koll på dem. Jo, någon måste ju hålla ställningarna här och representera P6 i göteborgsvarvet med.

Jag tog lite "före AG"-bilder på dem när vi väntade på bussarna. Så det får väl bli "efter-AG"-bilder när de kommer hem på söndag. Det är ju nästan så att jag måste ta mig till chalmers för att möta dem, och se så de kommer hem ordentligt mina små P6are. //T