Jag har insett att det inte bara är jag som säljer mig på ebay. Nej, läste i gårdagens metro att Scarlett gör likadant.  Fast hon gör något som jag tror att jag ska härma henne med. Hon säljer inte hela sig själv fullt och totalt för all framtid, utan hon säljer en dejt. Då kan man ju dra in pengar flera gånger om. Tänk så smart hon är Scarlett. Jag menar 250 000 per gång, då är man snart rik. Jag undrar just vilket hus Scarlett sparar pengar till. För det kan nog inte vara palladium i alla fall. Det har jag svårt att tro.

För er som är intelligenta nog att unna er själva att gå på årets hittills bästa sittning, cluedosittningen förstås, som är nästa lördag, så kommer ni kanske få se ett litet gyckel om ovanstående.

image9

Fast är det bara jag eller stavas inte Auktion med ett u mellan A och k? // T