Ja, den som missade cocktailaftonen i lördags missade då verkligen en kväll värd att minnas. Jag kan ju bara sitta här och hoppas att de som var där hade minst lika trevligt som jag, fastän att jag mestadels jobbade under kvällen. Men det var inget jag hade något emot. När man har rykte om sig att vara sjukare än Silikon så är det väl ingen som blir förvånad över att man tycker att det är roligt att jobba.
 
Nej, jag sprang runt där, delade ut välkomstdrink, stod i insläppet, plockade glas, diskade, tog upp beställningar och krossade is åt våra underbara bartendrar. Att jag råkade nämna att man bara behövde hojta på mig så kom jag och tog emot beställning var kanske både en fördel och en nackdel i vissa fall. Två väldigt trevliga killar tyckte i alla fall att det var bra att de hade mig att ropa på. De lärde sig snabbt mitt namn och fick den ena drinken efter den andra serverade till sig. Efter ett tag fick jag dock byta ut drinkarna mot vatten åt den ena killen. Men de gav bra med dicks i alla fall =)..

Kören förgyllde oss med sina underbara stämmor till ett par härliga låtar. Detta var mycket uppskattat, så de får för min del gärna komma igen. de undrade när jag skulle gå med i kören, och jo det undrar lite jag med. Har varit på gång många gånger, men har inte riktigt kunnat klämma in det i mitt redan överbokade schema. Men i framtiden kanske, när jag får mindre att göra. Om det någonsin inträffar vill säga.

Mycket städhjälp fick vi sedan även från utomstående, dvs icke-p6are, som inte var villiga att lämna lokalen utan att få hjälpa till att städa. Haha, tänk att det finns så städsugna människor. Och ju fler man är desto snabbare går det, så jag klagar ju inte. Började dock undra lite hur pass städningsdesperata de var då jag hade två stycken förundrande människor hängandes över mig då jag skulle skrapa bort lite stearin från bardisken. Haha, som små barn som såg det hända för första gången =).

Måste ju även tacka P6s blivande granskare för att hon hjälpte mig att fixa mitt omöjliga hår. Haha, var bara en kille som kommenterade att jag hade väldigt mycket spray i håret. 

Next up är cluedosittning. Så alla goa festsugna sexmästerister! Be there!  // T

image7

image8