Ojoj.. Sicken kväll det var igår.

Måste säga att det började bra, med förfest hos vice, även om vi inte var så många som va där. (Bara vice, hangarounden, junior och jag). Vi tränade lite gyckel och fixade och donade iaf. Det blev lite utbyte i biljetter också då vi bl.a. hade ett sjukdomsfall, och sen var det några som bara tänkte gå på eftersläppet, vilket jag missuppfattat, men det löste sig iaf. Sen dök hisingens charmtroll upp också lagom till avgång mot sittningen.

Väl framme vid gasquen fick jag dessvärre inte lov att ta med min fina butelj in då den ju är av glas. Så jag fick ge mig av och söka upp ett gömställe till den, innan jag kunde ta mig in igen.

Sittningen var tyvärr inte den bästa jag vart på om man säger som så. De inledde inte ens med rätt låt. Men men vi var iaf de som ägde gyckellistan (ananasen). Sen fick hangarounden den fina idén att jag skulle köra kalmarevisan direkt efter vårt gyckel. Dessvärre kan inte chalmerister ta ett skämt, men toastmastern tyckte att det var bra iaf =). Sen kom tjejen, som borde ha lärt sig bättre under alla de år hon hade varit föreningsaktiv hur man framför ett gyckel. Men inte. Mina allra längsta gyckel är ack så korta om man jämför med hennes halvtimmesmaraton av babbel. Hon lyckades göra sönder mikrofonen med. "Det finns inga dåliga gyckel, det finns inga dåliga gyckel, det finns inga dåliga gyckel, men det här var ett undantag!!!"

Så kom eftersläppet och folket från Preuls förfest började ramla in, och en hel del andra med. Dansen i sanden drogs igång efter lite limbotävling. Och ju längre kvällen gick desto bättre måste jag säga att det blev. Jobbade extra ett tag åt underbara matnatsex som vakt i insläppet. Jag bad om pålägg (vilket var ett citat från Ariel) och inte kårleg, sen visiterade jag dem med. Detta var ju tvunget att göras grundligt. De fick ju inte smyga in med något. Fick en personlig livvakt då jag hjälpte honom att betala inträdet. Haha.. killen hade ju bara 20 spänn på sig och det kostade ju 30. Men han va med i försvaret och lovade att försvara oss mot ryssarna. Sen blev jag kompis med en tjej i kön med för att hon skulle få komma in. Hon hade ju inget kårleg nämligen (inget pålägg heller).

Jag gav nog den stackars klenoden från ffs lite för många chocker den här kvällen. Först påpekade jag att han kom samtidigt som DKV, vilket han bara misstolkade som att jag menade att han hängde med dem. Sen berättade jag att jag hade sjungt DKV-låten med en DKVare.. ojoj det var inte lätt för honom att smälta. Hade jag inte hållt fast honom så hade han sprungit iväg. Smaug fick hjälpa mig att lugna ner honom med öl och axelmassage.

Sen när jag gick en runda för att leta efter P6are, vilka hade en väldig förmåga att försvinna, var det någon som ropade till och påstod sig känna mig. Så jag går fram och får en kram och sätter mig ner med honom och hans kompisar. Och det visar sig vara en utav DKVarna från AG förra året. Han blev ju avställd i söndags och var civilklädd. Så jag kände inte igen honom först. Sen träffade jag fler bekantskaper från AG. Och nu har jag fixa det så bra så att jag ska få kortet som togs på mig natten då vi kom hem från AG och jag inser i brunnsparken att det är 25 minuter kvar till vagnen går. Så jag lägger mig helt enkelt ner på min packning med min fina silvriga filt över mig. Då blir jag fotad, och nu ska jag få kortet =).

Kvällen börjar gå mot sitt slut. Systemsexaren kommer och säger hejdå. En halvtimme senare träffar jag honom dock i garderoben, då har han alltså fortfarande inte kommit iväg. Då kommer yoghurt med kompisar och visar mig demokratins dåliga sidor. För de tycker nämligen att vi ska köra en omröstning om huruvida jag och systemsexaren ska vara ihop eller inte. De röstar för, och alltså, enligt demokratins lagar har jag inget att säga till om. Hmm..

Junior drar på efterfest med ffsex, och slutligen är det bara jag, Preul och SU-hangarounden kvar. Vi tar sällskap bort till spårvagnen, efter att jag har hämtat upp min flaska som låg kvar =). Sen väntar de med mig tills min vagn kommer innan de beger sig hemmåt de med.

Sammanfattningsvis: det artade sig och blev en riktigt riktigt bra kväll!! Bra jobbat Matnatsex och Zexet! (Men matnat.. ni borde kräva ändrad symbol.. ni syns ju inte lika mycket som Zexet på era tröjor.. bra dock att ni hade era färger på er =).. )

// T