I fredags var det sittningar i mängder och p6 är ju inte dem som missar detta. till skrålsittningen i zaloonen kickade vi två tappra krigare, medan resterande armén på 9 pers intog gasquen och skräcksittningen..

Och skräckinjagande var vi.. eller iaf hisingens charmtroll… de såg verkligen inte ut som de härliga charmtroll som de vanligtvis är..  

image11

Jag var med i en mumietävling, där jag skulle göra en mumie av torp från H6 med hjälp av toalettpepper. Mot oss tävlade Preul och Junior. Men jag och Torp vann! Vi va bäst!! (Eller jag va bäst.. haha.. nu var det det där med tävlingsinriktad igen ja.. ) Vi fick zoo-godis i pris. Jättegott!

Chalmers vet ju dessvärre inte vilken låt man ska inleda sittningar med så det lärde p6 dem när vi äntligen fick gyckla.. tog väldigt lång tid innan gyckellistan hittade ut.

Torp hade ett väldigt bra gyckel… en historia om vampyrer. haha.. det kan ni ju förstå att jag gillade.. haha jag tyckte den va jätterolig =).

Dock drog merparten av folket på mellanfest innan sittningen ens var slut. Men men jag var kvar så jag fick tävla lite till. Nu handlade det om att äta två sådana där munkar eller vad de heter (de där med vitt skum i.. ) Det skulle gå fort och man fick inte hjälpa till med händerna.. Det blev kladdigt.. Den här gången delade jag segern.   

När eftersläppsfolket började trilla in kom den ena kända personen efter den andra.. massa roligt folk.. Bland annat träffade jag på bino från DKV.. haha han spelade verkligen ut alla kort för mig…

Min pojkvän från systemsex klarade dock inte av att hålla sig nykter i en månad, vilket var hans plan. Nej han trillade dit denna dag, då det ju bara hade gått halva tiden.. illa illa…   

Jag hade kul på sittningen fast Sexmästarn påstår att skrålsittningen va bättre.. så kanske var man på fel ställe.. jag lär aldrig få reda på detta men men.. //T