I fredags var det till studs man gav sig av för att fira att vår kära Preul fyllt 25. Och vilken fest! Mycket cred till Preul och hans skåne-syster, som hade gjort en hel del väldigt fina filmer. Jag säger bara "filma mig filma mig filma mig!!!"

image15

Och DJ:en gjorde sen ett kanonjobb ooh fick upp folket på dansgolvet. och shit vilken fart det va på IR
=). Det gillar vi!! Lite random oinbjudna gäster ramlade in.. men så länge de va trevliga så va de ju lugnt =)..

Måste slänga in ett litet citat:
Vi står utanför studs och det kommer ner folk från ovanvåningen.
Greken: vad är det där uppe?
Fabian: Ja, det är ju mitt fina kontor…

Kan ju även berätta att jag blev dumpad.. för Bajsmackan.. illa…

Preul hade ju varit dum och ändrat datum på sin fest utan att meddela sina föräldrar, men då natten hade kommit till göteborg dök de skånska föräldrarna upp på studs =).. haha advokaten fick genast jobb.. då det gällde att reda ut en vad-tvist.. sexmästaren hade ollat Nelson och ville ha sin fulla vinflaska vilket vadet gav honom rätt till.. inte en halvfull eller tom..

Av nån konstig anledning.. vet inte vilken.. blev jag kvar på studs. Fastnade i ffsexs rum med lite ffsexare, hävsexare, en systemsexare och en ickesexmästerist.. Jag tror att det hela berodde på lathet.. jag orkade nämligen inte gå hem.. Så där satt man då och väntade på morgontrafiken och pratade tyska.. ja ni förstår tyska är nya innespråket.. och jag är ju nästan bättre än det än på engelska så.. =).

Till slut reste sig JB upp för att gå, och då jag vet att han åker samma spårvagn som jag så hakade jag och ickesexmästeristen (som också har vett nog att bo på rätt plats i stan) på. Vi vandrade ner till brunnsparken och väntade in första morgonvagnen. Där blev jag beskylld för att inte kunna stå.. men det är faktiskt inte så lätt när någon sätter sina fötter under mina…

Finfin fest Preul!!! /T