Styrelsen svarar på frågor om deras aspning

Balboa

Favoritminne från aspningen?

Internhänget hemma hos mig! Var en sjukt rolig kväll där vi verkligen blev så nära varandra! Var så mycket som hände och finns så otroligt mycket ✨content✨ från den kvällen! Känns som att vi verkligen kom varandra så mycket närmre då! Annars är vår internsittning ett fint minne, det var första gången vi gjorde ett arr tillsammans som grupp, utan hjälp från P6or, och vi löste det så jävla bra! Det var sjukt nervöst men samtidigt så fruktansvärt kul och jag var stolt som en mor över oss aspar för hur bra vi lyckades ❤️

Vad var det jobbigaste med aspningen?

För mig var det jobbigaste att få ihop det med tiden. Har både sambo, vovve och jobb utöver skolan och aspningen så det krävdes en väldigt strikt schemaläggning för att få det att fungera. Men jag har fått en extra familj där vi stöttar varandra genom allt så det var absolut värt det och jag hade gjort det igen om jag kunnat! 💚

Lärdomar du tar med dig från aspningen?

Oj, svår fråga… Tror att mina övertygelser om att kommunikation löser allt och att allt blir bättre om man samarbetar verkligen blev starkare under aspningen! Har alltid tänkt i de banorna men aspningen satte det verkligen i praktiken och nu tror jag mer på det än någonsin tidigare ❤️

Bästa med aspningen?

Utan tvekan människorna! Det är de tuffaste och roligaste tre månaderna jag någonsin har haft. Alla fina människor jag har haft turen att träffa på grund av det gör verkligen aspningen till ett minne jag ser tillbaka på med så mycket kärlek 💚

Fråga från Dolly: Om du fick välja, hade du valt att vara en ubåt eller en fågel? 

Lätt en fågel! Flyga fritt precis vart man vill och se allt! En ubåt åker ju långsamt i mörkret bara liksom.

❤️💚❤️💚❤️💚