Styrelsen svarar på frågor om deras aspning

Ringo

Favoritminne från aspningen?
Asså tror inte det går att välja just ett minne så jag fuskar och ger er några stycken :^)

  • Första minnet som fastnade var när jag “tappade” min väst första gången och jag var tvungen att gyckla tillbaka den på introsexmästerilivet kvällen. Jag gjorde ett ikoniskt gyckel som fastnade hos många P6or, med låten bästa Sansa
  • Ett annat var spårvagns racet, älskade all hets som var under hela dagen. Den gruppen som vi var då blev riktigt sammansvetsade efter den dagen, man kände verkligen hur man blev som en familj efter det. 
  • Internsittningen såklart också, där vi fick fullt förtroende av P6 att arrangera något helt själva för föreningen för första gången, mycket hets, mycket kaos, älskade stämningen. Fick även mitt ikoniska aspnamn efter ett gyckel den kvällen Big dick Erkish. 
  • Sen när vi blev invalda också, fanns ingen bättre känsla en när man fick sin ovve efter att ha  slitit röven av sig hela hösten/vintern!!!!

Vad var det jobbigaste med aspningen?

För mig var det jobbigaste att jag sov hos alla medaspar och P6or i en hel höst. Bodde en liten bit utanför stan den hösten/vintern så slutade alltid med att jag sov hos andra efter alla sena kvällar som var haha. 

Lärdomar du tar med dig från aspningen?

hhhhhmmmmmmm jag tror fan det var att jag lärde mig där och då att om man vill och lägger ner 100% av sig själv till något så löser det sig. Var mig själv hela aspningen och de funkade hela vägen in i det sista. 

Bästa med aspningen?

Helt ärligt var det att jag fick en ny familj. Jag fick en extra familj jag hängde med varje dag i princip och det gör vi fortfarande!

Fråga från Shelley: Vad är ditt bästa tips för att balansera aspning med skola?

Hehe helt fel person att fråga de. Asså det finns omtentor men inte omfester!

❤️💚❤️💚❤️💚