Styrelsen svarar på frågor om deras aspning

Potter

Favoritminne från aspningen?

Mitt favoritminne från aspningen måste vara aspkampen, det var en av de första eventen där vi som aspar fick lära oss att jobba ihop som ett lag. Sen älskar jag ju att tävla och tävla samtidigt som man dricker bärs är en väldigt rolig kombo. Vi vann aspkampen och det var en väldigt euforisk känsla samtidigt som vi aspar samt P6 hade en rolig sittning efteråt där vi aspar fick göra vårt första gyckel som rakt av gick käpprätt åt helvete men det är fortfarande ikoniskt.

Vad var det jobbigaste med aspningen?

Det jobbigaste med aspningen är nog din omedvetenhet om vad som händer härnäst. Du vet aldrig vilka ess P6 har upp i ovveärmen och du vet aldrig vad som kommer ske på nästa aspmöte. Det splittrar också upp gruppen i de personer som gör det bästa av situationen och de som viker sig för trycket, vilket har sina för och nackdelar.

Lärdomar du tar med dig från aspningen?

De lärdomar jag tar med mig från aspningen är att jag klarar av så otroligt mycket mer än vad jag tror. Jag tar även med mig lärdomen av att teamwork makes the dreamwork, det är inte bara något de säger i filmerna för teamwork är verkligen en så bra lärdom att ha med sig i livet för kan du inte jobba med andra kommer du inte jättelångt här i livet 😀

Bästa med aspningen?

Det absolut bästa med aspningen är ju att få träffa nya kompisar och få ta del av studentlivet på riktigt. Det är så otroligt viktigt att ha kul vid sidan av sina studier och att få nya kompisar och vänner för livet när man flyttat till en storstad är sjukt viktigt. 

Fråga från Melman: Du är ju en flitig grabb, vem är din förebild?

Min största förebild är nog Timbuktu, han har lärt mig väldigt mycket om mig själv och hur jag identifierar mig då det varit ett stort problem i min uppväxt. Sen kan jag även se upp till Anis Don Demina och KSI faktiskt, jag vet att det är grabbigt men låt mig. De är flitiga jävlar och de är entertainers de gör allt möjligt sålänge det är kul och jag ser upp till den förmågan att ha flera bollar i luften men att komma ihåg varför man gör det och inte bara göra saker för att de ska göras.

 

❤️💚❤️💚❤️💚