Styrelsen svarar på frågor om deras aspning

Cooper

Sist men inte minst får ITmästarn herself svara på frågor. Tack för att ni velat hänga med och lärt känna styrelsen lite mer! 

Favoritminne från aspningen?
Internsittningen definitivt! Första gången vi aspar fick chansen att arrangera något utan P6 hjälp. Det var tillfället då jag verkligen kände att vi var en grupp, och jäklar vad bra vi jobbade tillsammans.

Vad var det jobbigaste med aspningen?
Att hitta balansen med hur mycket tid och energi som skulle läggas ner på skola, privatliv och aspning. Jag har en tendens att alltid gå in med 100% och eftersom att jag älskade aspningen fick den mest tid och energi.

Lärdomar du tar med dig från aspningen?
Att jag ska följa min magkänsla och lita på mig själv! Periodvist var det tufft, men jag gillade verkligen allt som vi gjorde och det vägde alltid upp mina val.

Bästa med aspningen?
Gemenskapen! Som en ensam och vilsen stockholmare var aspningen perioden när jag lärde känna nya människor. Jag har definitivt fått vänner och minnen som kommer följa med mig i hela livet.
Fråga från Franklin: Skulle du gjort om aspningen om du fick chansen?
100% Det var en tid där jag lärde mig så mycket och hade så fantastiskt roligt!

❤️💚❤️💚❤️💚